Om oss

I maj 2007 slog Easy Fitnesscenter upp dörrarna i Oskarström, syftet att erbjuda hälsosam träning i vår lilla by tog sina första steg.
Sedan dess har en del förändringar skett, en mindre ombyggnation för att ge plats åt fler träningmaskiner, mer yta men framförallt ett rum för gruppträning.
Vi har medlemmar från tonår till övre seniorålder och alla blir erbjudna en introduktion av gymet samt en personlig genomgång av ett startupschema som passar likaväl den yngre som den äldre.
Våra gruppträningar går i ett spann av lugnare tempo till en riktig pulshöjare samt ett test på styrka och pannben, våra pass är även här anpassade så alla kan delta, från nybörjare till mer erfaren idrottare.

 

Jag som äger anläggningen heter Robin och bor här i Oskarström tillsammans med min fru Anna som också är min partner.
Vårat syfte med Easy Fitnesscenter är att kunna erbjuda oskarströmsborna ett gym med stort urval maskiner för både styrka, kondition samt rehabilitering och gruppträning med framförallt en plats där du alltid är välkommen och kan knyta nya band med andra medlemmar och ha gymet som en urladdningspol, men när du lämnar för dagen är du fylld med ny energi och några skratt rikare. 
Vi är hela tiden på jakt efter bättre och smartare lösningar och ser gärna att du som medlem kommer med synpunkter då det är ni medlemmar som ser till att vi kan hålla öppet för er alla!
Tillsammans med våra fantastiska instruktörer ser vi alltid till att bemöta dig med bästa tänkbara service så att du känner dig trygg.
 

Anna Lönnberg
Partner och ansvarig för marknadsföring och ekonomi

Robin Lönnberg
Ägare och instruktör för Powerworkout

Karin Ericson

Instruktör för Crossmix, Puls Step, Bålstabilitet och Rörlighet/balans

Thom Ekberg
Instruktör för Måndagsfys
Tryggve Ivarsson
Under våra bemanningstider är det oftast Tryggve du träffar.
Tryggve har hjälpt till på gymet sen många år tillbaka
och kan stället utan och innan och kan svara på de flesta frågor.